Gulaš od vrganja

Autor: violeta   (palac x 6126) |moji recepti

7
2 glavice luka 4 režnja češnjaka stručak ružmaruna 4 krumpira maslinovo ulje pola kile vrganja ajvar sol papar ocat Priprema Na maslinovom ulju podinstati sitno narezani češnjak, luk i ružmarin. Podliti vodom, dodati vrganje i 3 krupmira izrezana na kockice, a jedan krumpir stavite kuhati cijeli k vrganjima. Dodati soli i ajvara po želji (oko dvije žlice). Kuhati oko 45 minuta na laganoj vatri, pred kraj kuhanja dodati biber i žlicu octa. Na kraju cijeli krupmir usitniti i dodati ponovo u gulaš. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.6 (+5) Gulaš od miješanih gljiva Gulaš od vrganja s kobasicama Varivo od vrganja Gulaš od miješanih gljiva ›
U čast svim poznavateljima gljiva!
Recepti - 7 - slika

Sastojci

  • 2 glavice luka
  • 4 režnja češnjaka
  • stručak ružmaruna
  • 4 krumpira
  • maslinovo ulje
  • pola kile vrganja
  • ajvar
  • sol
  • papar
  • ocat

Priprema

Na maslinovom ulju podinstati sitno narezani češnjak, luk i ružmarin. Podliti vodom, dodati vrganje i 3 krupmira izrezana na kockice, a jedan krumpir stavite kuhati cijeli k vrganjima. Dodati soli i ajvara po želji (oko dvije žlice).

Kuhati oko 45 minuta na laganoj vatri, pred kraj kuhanja dodati biber i žlicu octa. Na kraju cijeli krupmir usitniti i dodati ponovo u gulaš.

Prosjek: 3.6 (+5)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Bakalar na bijelo - PROČITAJTE Tingul ili žgvacet, gulaš, paprikaš... - PROČITAJTE Črni rižot od sipi - PROČITAJTE Bakalar po domaću - PROČITAJTE Blitva s rajčicom, krumpirom i lešo lignje - PROČITAJTE