2 glavice luka
4 režnja češnjaka
stručak ružmaruna
4 krumpira
maslinovo ulje
pola kile vrganja
ajvar
sol
papar
ocat
Priprema
Na maslinovom ulju podinstati sitno narezani češnjak, luk i ružmarin. Podliti vodom, dodati vrganje i 3 krupmira izrezana na kockice, a jedan krumpir stavite kuhati cijeli k vrganjima. Dodati soli i ajvara po želji (oko dvije žlice).
Kuhati oko 45 minuta na laganoj vatri, pred kraj kuhanja dodati biber i žlicu octa. Na kraju cijeli krupmir usitniti i dodati ponovo u gulaš.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 3.7 (+6)
Gulaš od miješanih gljiva
Gulaš od vrganja s kobasicama
Varivo od vrganja
Gulaš od miješanih gljiva ›
U čast svim poznavateljima gljiva!
Sastojci
- 2 glavice luka
- 4 režnja češnjaka
- stručak ružmaruna
- 4 krumpira
- maslinovo ulje
- pola kile vrganja
- ajvar
- sol
- papar
- ocat
Priprema
Na maslinovom ulju podinstati sitno narezani češnjak, luk i ružmarin. Podliti vodom, dodati vrganje i 3 krupmira izrezana na kockice, a jedan krumpir stavite kuhati cijeli k vrganjima. Dodati soli i ajvara po želji (oko dvije žlice).
Kuhati oko 45 minuta na laganoj vatri, pred kraj kuhanja dodati biber i žlicu octa. Na kraju cijeli krupmir usitniti i dodati ponovo u gulaš.
Meni omiljena hrana.