Gulaš od vrganja s kobasicama

recepti_bez_slike
2 para kobasica za kuhanje 25 dag vrganja 2 glavice luka 1 češanj češnjaka 1 zelena paprika babura 2 rajčice 1 dl bijelog vina mljevena crvena paprika (slatka) ulje, vegeta, papar, sol Priprema: Vrganje pažljivo očistite, operite i narežite na tanke listiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak, očišćenu i narezanu papriku, oguljene i narezane rajčice i vrganje. Posolite, popaprite, pospite mljevenom paprikom i vegetom pa pirjajte oko 10 minuta. Tada dodajte na kolute narezane kobasice, zalijte vinom i istom količinom vode, pa sve zajedno pirjajte da tekućina upola ispari. Gulaš poslužite uz kuhanu rižu, u koju ste umiješali nasjeckani celerov list, i uz zelenu salatu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+828) ‹ Gulaš od miješanih gljiva najbolji recept Varivo od vrganja ›

Sastojci:

  • 2 para kobasica za kuhanje
  • 25 dag vrganja
  • 2 glavice luka
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 zelena paprika babura
  • 2 rajčice
  • 1 dl bijelog vina
  • mljevena crvena paprika (slatka)
  • ulje, vegeta, papar, sol

Priprema:

Vrganje pažljivo očistite, operite i narežite na tanke listiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasjeckani i zgnječeni češnjak, očišćenu i narezanu papriku, oguljene i narezane rajčice i vrganje. Posolite, popaprite, pospite mljevenom paprikom i vegetom pa pirjajte oko 10 minuta. Tada dodajte na kolute narezane kobasice, zalijte vinom i istom količinom vode, pa sve zajedno pirjajte da tekućina upola ispari. Gulaš poslužite uz kuhanu rižu, u koju ste umiješali nasjeckani celerov list, i uz zelenu salatu.

Prosjek: 4 (+828)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Ljupka Jankovic's

super laganoi brzo ,treba da se proba.