Impressum
Redakcija:
Hvala Branku Ognjenoviću na velikoj pomoći.
RECEPTI.HR marketing:
01 6192 460 (tel/fax) kontakt e-mail
Hyper dizajn d.o.o.
III Vrbik 11, 10000 ZAGREB
A. Mihanovića 47, 49000 KRAPINA
Tel: +385 1 6192 460
Fax: +385 1 6192 462
welcome@hyper.hr
OIB: 78843812793
Trgovački sud u Zagrebu (Rješenje br. Tt-10/21982-2), MBS: 080145545
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.
Članovi društva: Mario Bajrić i Gordana Galović
Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN: HR5223600001101289904
SWIFT: ZABAHR2X
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
Uskrsni vijenac (slani)Za tijesto je potrebno: 350 - 400 ml tople vode 600 g brašna 1 suhi kvasac (7 g) 120 g...
Punjeni uskrsni vijenacZa tijesto je potrebno: 350 - 400 ml tople vode 600 g brašna 1 suhi kvasac (7 g) 120 g...
Proljetne šnitePečeni biskvit 4 bjelanjka 150 g šećera 150 g badema ili oraha 150 g maslaca 100 g brašna malo...
Uskršnji kuglof od...Sastojci: 250 g maslaca ili margarina 250 g šećera 1 vanilija šećer 5 cijelih...
Uskrsna pletenica -...Sastojci: 1kg brašna 50 dag svježeg kvasca ili 2 vrećice suhog kvasca 10 dag margarina 4 dl...
Sušena riba suha riba (preporuka - morski pas) krompir češnjak (može i sušeni/mljeveni)...
Jednostavna uskršnja...Ovo je jako jednostavan način kako se mogu ukrasiti pisanice bez bojanja. Trebaju vam samo salvete...
Bakini prhki...Potrebni sastojci (za dvije tepsije 41x36 cm): 500 g glatkog pšeničnog brašna, tip 550 + još...
PincaPinca i pečena šunka nalazili su se na stolovima naših predaka i prije nego š...
Pinca (sirnica)Sastojci za pincu: 1 kocka svježeg kvasca 1 žlica šećera 1 žlica brašna 2-3 žlice...