Impressum
Redakcija:
Hvala Branku Ognjenoviću na velikoj pomoći.
RECEPTI.HR marketing:
01 6192 460 (tel/fax) kontakt e-mail
Hyper dizajn d.o.o.
III Vrbik 11, 10000 ZAGREB
A. Mihanovića 47, 49000 KRAPINA
Tel: +385 1 6192 460
Fax: +385 1 6192 462
welcome@hyper.hr
OIB: 78843812793
Trgovački sud u Zagrebu (Rješenje br. Tt-10/21982-2), MBS: 080145545
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.
Članovi društva: Mario Bajrić i Gordana Galović
Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN: HR5223600001101289904
SWIFT: ZABAHR2X
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
I ovo trebate pogledati:
Sutra pripremite...
PincaPinca i pečena šunka nalazili su se na stolovima naših predaka i prije nego š...
Bribirski prisnacSastojci: 15 komada svježih jaja 1 komad domaći čin friži sir (sir škripavac) 0,5 kg...
Uskršnji kuglof od...Sastojci: 250 g maslaca ili margarina 250 g šećera 1 vanilija šećer 5 cijelih...
Šunka u kruhuUz pincu, pisanice i kolače, neizostavni su dio uskršnjeg doručka, a kruh u kojem se pekla...
Uskršnja jajaSastojci ljuske od luka jaja par zrna bibera žličica soli po želji žlica ulja Priprema Složiti...
USKRŠNJA POGAČAUSKRŠNJA POGAČA SASTOJCI: * 500 gr brašna * 250 ml mleka * 2 jaja * 25 gr...
Ružice od oraha i makaSastojci za tijesto: 40 dag glatkog brašna 20 dag margarina 6 žlica šećera 1 kvasac...
Skradinski rižotSastojci: 1 kg crvenog luka 1 kg teleće ruže izrezane na kockice 500 g riže Arborio 1 l...
Šunka u kruhu IISastojci za tijesto 250 gr glatkog brašna 250 gr oštrog brašna suhi kvasac (2...
Sušena riba suha riba (preporuka - morski pas) krompir češnjak (može i sušeni/mljeveni)...