Impressum
Redakcija:
Hvala Branku Ognjenoviću na velikoj pomoći.
RECEPTI.HR marketing:
01 6192 460 (tel/fax) kontakt e-mail
Hyper dizajn d.o.o.
III Vrbik 11, 10000 ZAGREB
A. Mihanovića 47, 49000 KRAPINA
Tel: +385 1 6192 460
Fax: +385 1 6192 462
welcome@hyper.hr
OIB: 78843812793
Trgovački sud u Zagrebu (Rješenje br. Tt-10/21982-2), MBS: 080145545
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.
Članovi društva: Mario Bajrić i Gordana Galović
Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN: HR5223600001101289904
SWIFT: ZABAHR2X
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
Šejk od jagoda i lanaSastojci: 1/2 srednje banane, oljuštena i iseckana 60g smrznutih jagoda 300ml mleka (0,5 %...
Slana savijača od sira Uz malo vremena i volje kore za savijaču mogu se napraviti i doma (i trud će biti nagrađen ipak...
Varivo od krastavacaSastojci: 50 g putra 1/2 žličice kimla 1 žlicu brašna 2 režnja češnjaka 3 (...
Teleća jetricaUmjesto teleće jetrice, može se korsititi i svinjska ili janjeća, a ovaj temeljni recept može se...
Pohanci u cornflakesuSastojci: 400 g pilećeg filea 2 jaja 80 g brašna 120 g cornflakesa 250 ml ulja za prženje...
Bosanski lonacSastojci: 1/2 junetine 1/2 ovčetine 1 glavica kupusu (cca 1 kg) 1 kg rajčica 1 kg paprike 1...
Zagorski štrukliSastojci za tijesto: 400 g brašna 1 jaje 1 žlica ulja sol Sastojci za nadjev: 1,2...
Gulaš od vrganjaSastojci 2 glavice luka 4 režnja češnjaka stručak ružmaruna 4 krumpira maslinovo ulje pola...
Pileći paprikašSastojci: 600 g miješanog rasjeka piletine 300 g svježih raznobojnih paprika 1 luk srednje...
Gravče na tavčeSastojci 50 dkg bijelog graha 40 dkg suhih rebara (vratine ili komad nekog drugog suhog mesa) 3...