Impressum
Redakcija:
Hvala Branku Ognjenoviću na velikoj pomoći.
RECEPTI.HR marketing:
01 6192 460 (tel/fax) kontakt e-mail
Hyper dizajn d.o.o.
III Vrbik 11, 10000 ZAGREB
A. Mihanovića 47, 49000 KRAPINA
Tel: +385 1 6192 460
Fax: +385 1 6192 462
welcome@hyper.hr
OIB: 78843812793
Trgovački sud u Zagrebu (Rješenje br. Tt-10/21982-2), MBS: 080145545
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti.
Članovi društva: Mario Bajrić i Gordana Galović
Zagrebačka banka d.d., Zagreb
IBAN: HR5223600001101289904
SWIFT: ZABAHR2X
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
Pišinger oblatne 5 kom oblatni 5 kom jaja 250 g šećera 210 g čokolade za kuhanje 210 g maslaca...
Bakalar na bijeloGlavne podatke o bakalaru već smo napisali u receptu za brudet. Osnovna priprema bakalara je ista....
HladetinaU pripremi hladetine možete, dakle, upotrijebiti sve vrste mesa, preporučljivo ga je kombinirati s...
Orah kockeZa biskvit 25 dkg mljevenih oraha 4 jaja 20 dkg šećera u prahu 15 dkg maslaca 4 dkg bra...
Božićni voćni kruhSastojci za tijesto 13 dag brašna 7,5 dag maslaca 1 jaje malo soli 3 - 4 dag šećera...
Pečeni odojakMože se poslužiti toplo pečeni ili hladan uz francusku salatu. Priprema Odojka dobro obrisati i...
Božićne zvjezdiceSastojci 30 dag brašna(glatkog) 20 dag margarina 10 dag šećera 9 dag mljevenih...
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
ČupavciSastojci za čupavce Tijesto 3 jaja 20 dkg šećera 1 vanilin šećer 50 dkg braš...
Grah salataSastojci za grah salatu 1/2 kg suhog graha (ili 1 kg mladog) 2 glavice luka bučino ulje ocat sol i...