Bruschetta krekeri
Ovi krekeri imaju svijetlu hrskavu teksturu. Rajčice i luk daju dodatni okus.
Sastojci:
- 3 šalice badema, namočenih preko noći, ispranih i posušenih
- ½ šalice svježeg mljevenog zlatnog lana
- ¾ šalice vode
- 1 ljubičasti luk
- 2 rajčice
- himalajska sol i papar,
- prema ukusu
Priprema:
Nasjeckajte bademe u sjeckalici dok ne dobijete sitno brašno. Luk i rajčice miksajte u blenderu. Stavite u zdjelu i zajedno dobro pomiješajte
te dodajte laneno brašno. Raširite tijesto na dvije ladice dehidratora. Tijesto će biti prilično vlažno. Dehidrirajte na 42 °C dok vrhovi ne budu potpuno suhi (oko 4 sata). Stavite na drugu stranu i završite dehidracijom dok ne budu potpuno suhi.
Link izvora / potpis autora: SIROVA HRANA
- Vaše oznake (tagovi): sendvič