Sirova hrana

Slika korisnika Sirova hrana's

Osobni podaci

Moje ime je Sirova hrana
Ukratko o meni, što volim...
U kuhinji sam: 
profi kuhar/ica
Wed, 27/04/2016 - 15:08
Volim piti: 
Vodu

Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Sirova hrana je nekuhana, nepečena, neprerađena i organska. Ona uključuje voće, povrće, orašaste plodove, sjemenke, klice, morske trave, hladna prešana ulja i razne zaslađivače, pripremljene na razne načine u bezbroj okusa, boja i tekstura.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Što je više svježih prirodnih namirnica sadržano u vašoj prehrani, to ćete imati više energije, lakše ćete se obraniti od bolesti, regulirat ćete tjelesnu težinu, rad probavnog sustava i osjećati velike pozitivne promjene u svom organizmu.
Uživajte u zdravim i ukusnim receptima za doručak, juhe, kašaste sokove i mlijeka, umake, namaze i grickalice, krekere i kruh, salate i preljeve, sendviče, glavna jela i deserte.
Naučite sve o načinima i tehnikama te o pomagalima u kuhinji koja će vam olakšati pripremu sirove hrane.
Doznajte koje su vam osnovne namirnice i dodaci jelima potrebni kako biste pripremili ukusne sirove obroke.
Mihaela Devescovi je autorica i vlasnica portala sirovahrana.hr. Danas se hrani isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima. “Prehrana sirovom hranom nije hit-dijeta ili trend, to je stil života. Živim ono što radim, te uživam u tome, kao i moja obitelj.”

Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje

Povijest

Član već
8 godina 7 tjedana
Blog
Pogledajte posljednje recepte