Pizza od povrtnog tijesta
Sastojci:
- 2 srednje velike mrkve
- 2 češnja češnjaka
- ½ malog crvenog luka
- 4 masline
- ½ šalice rajčice
- malo maslinova ulja, peršina, ružmarina
- himalajska sol, papar
- ½ – 1 šalice mljevenih lanenih sjemenki
Priprema:
Stavite mrkvu, češnjak, luk, masline i rajčice u multipraktik ili blender. Miksajte dok smjesa ne postane jednolična. Dodajte malo vode prema potrebi, a zatim i maslinovo ulje, peršin, ružmarin, sol i papar. Smjesu stavite u posudu i dodajte mljeveni lan. Mijesite dok sve ne postane jednolično. Prema potrebi dodajte još ½ šalice mljevenog lana. Smjesu rasporedite po podlozi dehidratora, jednolično, oko ½ – 1 cm debljine. Sušite od 6 – 8 sati. Pažljivo okrenite smjesu na drugu stranu, odlijepite foliju i ostavite da se suši još oko 1 – 2 sata.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA