Vinski gulaš

recepti_bez_slike
8 svinjskih kotleta 4 para kobasica za kuhanje 3 dl bijelog vina 15 dag masti dl ulja papar sol Priprema: Kotlete posolite i popaprite. Mješavinu masti i ulja zagrijte u posudi za kotlovinu, pa na dno posude u sredinu poslažite kotlete, a oko njh kobasice. Pustite da se sve zapeče s jedne i druge strane. Nakon toga kotlete s dna posude poslažite kao vijenac na obod posude, a u sredinu premjestite kobasice, ulijte vino i pirjajte, pa kada vino malo ispari, vratite kotlete u sredinu posude, posolite, popaprite, ulijte malo vode i sve zajedno pirjajte da tekućina ispari. Tada zapecite kotlete i kobasice. Kotlovinu - meso i kobasice, poslužite sa sokom u kojem su se pekli i kiselim feferonima.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+113) ‹ Vinski gulaš najbolji recept Vinski gulaš ›

Sastojci:

  • 8 svinjskih kotleta
  • 4 para kobasica za kuhanje
  • 3 dl bijelog vina
  • 15 dag masti
  • dl ulja
  • papar
  • sol

Priprema:

Kotlete posolite i popaprite. Mješavinu masti i ulja zagrijte u posudi za kotlovinu, pa na dno posude u sredinu poslažite kotlete, a oko njh kobasice. Pustite da se sve zapeče s jedne i druge strane. Nakon toga kotlete s dna posude poslažite kao vijenac na obod posude, a u sredinu premjestite kobasice, ulijte vino i pirjajte, pa kada vino malo ispari, vratite kotlete u sredinu posude, posolite, popaprite, ulijte malo vode i sve zajedno pirjajte da tekućina ispari. Tada zapecite kotlete i kobasice. Kotlovinu - meso i kobasice, poslužite sa sokom u kojem su se pekli i kiselim feferonima.

 

Prosjek: 4 (+113)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)