Pečene mesne kobasice (pečenice)

Autor: magla   (palac x 863) |moji recepti

0
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

4 para kobasica Priprema: Mesne kobasice treba najprije 5 minuta kuhati u malo vode, onda vodu odliti i peći pokrivene dok s obje strane ne porumene. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.4 (+5)
Nekad je i to dovoljno, brzo i fino....
Pečene kobasice

Sastojci:

  • 4 para kobasica

Priprema:

Mesne kobasice treba najprije 5 minuta kuhati u malo vode, onda vodu odliti i peći pokrivene dok s obje strane ne porumene.

Prosjek: 4.4 (+5)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

I ovo trebate pogledati:

Gravče na tavče - za 5 osoba - PROČITAJTE "lazanje" iz tave - PROČITAJTE Knedle od kruha s pečenom puretinom - PROČITAJTE Zapečeni grah - PROČITAJTE Sarma - PROČITAJTE