Grdobina u pečenoj paprici s umakom od rikule

Autor: dada   (palac x 4174) |moji recepti

1
recepti_bez_slike
60dag grdobine 40dag pečene paprike 10dag rikule 1dcl maslinovog ulja 5dag maslaca 1 list alganori začini PRIGOTOVLJAVANJE: Grdobinu filirati i isjeći na komade promjera 2x5cm. Od ostataka napraviti paštetu. Grdobinu marinirati u maslinovom ulju i mirodijama.poslije mariniranja naglo sotirati i ohladiti. Pripremiti filete crvene paprike,premazati paštetom,na sredinu staviti ohlađenu grdobinu i obložiti je paprikom. Po sredini uvezati s trakicom alge. Ohladiti i poslužiti kao hladno predjelo. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+331)
Ako želite nekog očarati spremite mu ovu grdobinu od srca.
Grdobina u poklonu

SASTAV:

  • 60dag grdobine
  • 40dag pečene paprike
  • 10dag rikule
  • 1dcl maslinovog ulja
  • 5dag maslaca
  • 1 list alganori
  • začini

PRIGOTOVLJAVANJE:

Grdobinu filirati i isjeći na komade promjera 2x5cm. Od ostataka napraviti paštetu. Grdobinu marinirati u maslinovom ulju i mirodijama.poslije mariniranja naglo sotirati i ohladiti. Pripremiti filete crvene paprike,premazati paštetom,na sredinu staviti ohlađenu grdobinu i obložiti je paprikom. Po sredini uvezati s trakicom alge. Ohladiti i poslužiti kao hladno predjelo.

Prosjek: 4 (+331)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)