Kruh od luka
Idealan za sendviče.
Sastojci:
- 3 velika luka
- 1 šalica suncokretovih sjemenki
- 1 šalica lanenih sjemenki
- 2 žlice maslinova ulja
- 3½ žlice tamarija
Priprema:
Suncokretove sjemenke stavite u multipraktik i miksajte u fino brašno te uspite u zdjelu. Ogulite luk, stavite u multipraktik i miksajte. (Nemojte koristiti blender.) Stavite luk u veliku zdjelu. Dodajte sve ostale sastojke, uključujući suncokretove sjemenke. Promiješajte žlicom. Ako je suho i ne da se miješati, možete dodati malo vode. Raširite po masnom papiru ladice dehidratora. Dehidrirajte oko 7 sati.
Razrežite ih na željenu veličinu te sušite još 4 sata.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Kruh i peciva – Academia Barilla "
Kako ispeći savršen kruh i ukusna peciva!
Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo.
Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Uživajte u 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije, koje je za vas odabrala Academia Barilla.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: Kruh i paciva – Academia Barilla
Recept je preuzet iz knjige "Kruh i peciva – Academia Barilla "
Kako ispeći savršen kruh i ukusna peciva!
Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo.
Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Uživajte u 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije, koje je za vas odabrala Academia Barilla.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: Kruh i paciva – Academia Barilla
- Vaše oznake (tagovi): kruh
- Sastojci: suncokretove sjemenke / luk / lanenen sjemenke / voda / maslinovo ulje