Pržene tripice

Autor: Buco   (palac x 1957) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 kg skuhanih tripica 100 g maslaca sol papar 1 žlica sitno isjeckanog peršuna limunov sok Postupak pripreme Skuhane tripice, pripremljene prema prethodnom receptu, spustiti na dobro zagrijani maslac, naglo ispržiti, posoliti i zapapriti. Staviti ih na zdjelu, posuti peršunom i preliti limunovim sokom. Služiti vrlo toplo. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci

  • 1 kg skuhanih tripica
  • 100 g maslaca
  • sol
  • papar
  • 1 žlica sitno isjeckanog peršuna
  • limunov sok

Postupak pripreme

Skuhane tripice, pripremljene prema prethodnom receptu, spustiti na dobro zagrijani maslac, naglo ispržiti, posoliti i zapapriti. Staviti ih na zdjelu, posuti peršunom i preliti limunovim sokom. Služiti vrlo toplo.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)