Biftek

recepti_bez_slike
1 kg goveđe pisanice
 2 dl ulja 1 žlica gorušice sol Postupak pripreme Meso izrežite na prst debele odreske, premažite ih gorušicom, osolite i prelijte uljem. Ostavite ih da odleže 24 sata. Drugi dan ispecite na vrućem ulju naglo odreske s jedne i druge strane, tako da unutra ostanu malo krvavi. Kao prilog za biftek se obično servira razno kuhano povrće preliveno maslacem.
Napomena: mnogi ne vole bifteke priređene na ovaj način pa ih treba dulje peći. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1) Biftek na roštilju Biftek od goveđeg filea Biftek s gljivama Biftek s gljivama Biftek s lukom Biftek u papru Biftek u pikantnom umaku Papreni biftek Papreni biftek Tartarski biftek Biftek na roštilju ›

Sastojci

  • 1 kg goveđe pisanice

  • 2 dl ulja
  • 1 žlica gorušice
  • sol

Postupak pripreme

Meso izrežite na prst debele odreske, premažite ih gorušicom, osolite i prelijte uljem. Ostavite ih da odleže 24 sata. Drugi dan ispecite na vrućem ulju naglo odreske s jedne i druge strane, tako da unutra ostanu malo krvavi. Kao prilog za biftek se obično servira razno kuhano povrće preliveno maslacem.
Napomena: mnogi ne vole bifteke priređene na ovaj način pa ih treba dulje peći.

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)