Tartarski biftek

Autor: đuro   (palac x 1248) |moji recepti

1
Recepti HR - N - slika

 SASTOJCI:

  • 40 dkg bifteka (goveđi)
  • Senf gorčica
  • 100g kapara
  • 60g inčuna-Kplus
  • Krastavci-pacani, dva srednje velika
  • Slatki feferoni-pacani, dva srednje velika
  • Crvena paprika-dvije manje žlice
  • Kečap-dvije velike žlice
  • Majoneza-dvije velike žlice
  • Luk crveni-manji
  • Češnjak-tri srednja češnja češnjaka
  • Biber
  • Tabasko
  • Hennesy-0.7 ml

 
 
Način pripreme mesa
Meso namazati gorčica senfom, staviti u staklenku i zaliti uljem. Ostaviti tako da stoji dva do tri dana. Nakon što meso odstoji lagano isprati senf pa strugati nožem meso tako da se odvoje sve žilice u mesu. Po potrebi meso se može i izmiksati u mulineksu.
 
Način pripreme umaka
Crveni luk i češnjak malo popržiti na ulju i maknuti sa vatre. Kapare, inčune, krastavce, feferone, crvenu papriku, kečap, majonezu i poprženi luk zajedno izmiješati i izmiksatu sa mulineksom tako da dobijemo što sitniju smijesu.
 
Priprema bifteka
Meso i umak dobro pomiješati, dodat Hennesy , posoliti, pobibriti i staviti tabaska po želji.
 
Servirati sa vručim tostom premazanim maslacom i posipanim permezanom.
 
Dobar tek

Prosjek: 4 (+549)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Evaa7's

Moram ja probati ovo 

znači da je dobro.

[URL=https://atelierrebul.si/shop/category/disave-za-dom-disece-svece-24]ta[/URL]