Tjestenina na mediteranski

recepti_bez_slike
Tjestenina: 2 tikvice, spiralizirane Pesto: 1 šalica bosiljka i špinata, pomiješanog 2 češnja češnjaka ½ žličice himalajske soli 2 žlice maslinova ulja ½ šalice pinjola ili oraha ili sirovog kikirikija (ili sve zajedno) Priprema: Stavite bosiljak i špinat na dno blendera, pa dodajte sve ostale sastojke. Miješajte dok ne dobijete glatku teksturu, ali ne posve glatku. Nasjeckajte 1 rajčicu i nekoliko maslina, pomiješajte s tjesteninom i pestom. Pospite bučinim sjemenkama. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet ‹ Spaghetti najbolji recept Tjestenina s keljom ›

Sastojci:

Tjestenina:

  • 2 tikvice, spiralizirane

Pesto:

  • 1 šalica bosiljka i špinata, pomiješanog
  • 2 češnja češnjaka
  • ½ žličice himalajske soli
  • 2 žlice maslinova ulja
  • ½ šalice pinjola ili oraha ili sirovog kikirikija (ili sve zajedno)

Priprema:

Stavite bosiljak i špinat na dno blendera, pa dodajte sve ostale sastojke. Miješajte dok ne dobijete glatku teksturu, ali ne posve
glatku. Nasjeckajte 1 rajčicu i nekoliko maslina, pomiješajte s tjesteninom i pestom. Pospite bučinim sjemenkama.

No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.

Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)