40 dkg brašna
1jaje
sol
malo mlake vode
Nadjev:
50 dkg sira
1 žlica maslaca
2 jaja
sol po želji
Priprema:
Tijesto umijesiti, ostaviti da malo odstoji, a onda tanko razvaljati. U sir staviti jaja, malo soli i maslac.
Dobro promiješati i staviti na razvučeno tijesto, saviti, staviti u namašćeni lim, te peći na 180°C.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 5 (+1)
‹ Repni štrukli
najbolji recept
Starinski štrukli s repom i sirom, a'la Đurđica ›
Tijesto:
- 40 dkg brašna
- 1jaje
- sol
- malo mlake vode
Nadjev:
- 50 dkg sira
- 1 žlica maslaca
- 2 jaja
- sol po želji
Priprema:
Tijesto umijesiti, ostaviti da malo odstoji, a onda tanko razvaljati. U sir staviti jaja, malo soli i maslac.
Dobro promiješati i staviti na razvučeno tijesto, saviti, staviti u namašćeni lim, te peći na 180°C.