Pohana riža

recepti_bez_slike
3 šalice riže  10 dag naribanog sira podravca 1 manja majoneza začini po izboru jaja brašno pomiješano s mrvicama Priprema: Skuhajte 3 šalice riže u slanoj vodi. Ohladite i dodajte u rižu 10 dag naribanog sira podravca ili sl., 1 manju majonezu i začine po izboru. Napravite kuglice, valjajte u jaja i brašno pomiješano s mrvicama i pecite. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+333)
Mislili ste da je to nemoguće? E pa nije, uvjerila me prijateljica prošli tjedan. Isprobao u vlastitoj kuhinji i morma priznati da je riža na ovaj način za prste polizat.

Sastojci:

  • 3 šalice riže 
  • 10 dag naribanog sira podravca
  • 1 manja majoneza
  • začini po izboru
  • jaja
  • brašno pomiješano s mrvicama

Priprema:

Skuhajte 3 šalice riže u slanoj vodi. Ohladite i dodajte u rižu 10 dag naribanog sira podravca ili sl., 1 manju majonezu i začine po izboru. Napravite kuglice, valjajte u jaja i brašno pomiješano s mrvicama i pecite.

Prosjek: 4 (+333)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Istarska ljetna salata - PROČITAJTE Mrkvin kolač - PROČITAJTE Musaka od krumpira i riže - PROČITAJTE Punjene paprike s krumpirom i rižom - PROČITAJTE Čoko Koko Kuglice - PROČITAJTE