80 dag janjetine
40 dag povrća - mladi luk, krumpir, đumbir, peršin
4 dag ulja
1 dcl vina
priprema:
Meso natrljajte solju. Premažite uljem i zagrijte pećnicu. Pecite oko 90 minuta. Kad je meso upola ispečeno, dodajte očišćeno povrće, zajedno pceite dok meso ne omekša. Prema želji, možete još dodati kopar, preliti meso vinom ili pivom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+859)
Sastojci:
- 80 dag janjetine
- 40 dag povrća - mladi luk, krumpir, đumbir, peršin
- 4 dag ulja
- 1 dcl vina
priprema:
Meso natrljajte solju. Premažite uljem i zagrijte pećnicu. Pecite oko 90 minuta. Kad je meso upola ispečeno, dodajte očišćeno povrće, zajedno pceite dok meso ne omekša. Prema želji, možete još dodati kopar, preliti meso vinom ili pivom.