Salata Varaždin

Autor: LanaM   (palac x 13435) |moji recepti

0
400 g pilečeg filea bez kosti 1 žlica senfa 300 g majoneze 250 g crvenih fileta paprike 250 g kiselih krastavaca 300 g jabuka 0,5 dcl bijelog vina 50 g konzerviranog hrena sol, papar korjenasto povrće za juhu peršinov list Priprema: Pileči file kuhajte s korjenastim povrćem. Kada je meso kuhano izvadite iz temeljca te pustite da se ohladi. Juhu možete iskoristiti kao bistru juhu od piletine. Ohlađeno meso narežite na rezance. Isto učinite s jabukama, paprikom i krastavcima, dodajte senf i majonezu te pomiješajte. Začinite solju, paprom, hrenom, dodajte malo bijelog vina i posipajte sjeckanim peršinom.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)
Recepti - 1 - slika

Sastojci:

  • 400 g pilečeg filea bez kosti
  • 1 žlica senfa
  • 300 g majoneze
  • 250 g crvenih fileta paprike
  • 250 g kiselih krastavaca
  • 300 g jabuka
  • 0,5 dcl bijelog vina
  • 50 g konzerviranog hrena
  • sol, papar
  • korjenasto povrće za juhu
  • peršinov list

Priprema:

Pileči file kuhajte s korjenastim povrćem. Kada je meso kuhano izvadite iz temeljca te pustite da se ohladi. Juhu možete iskoristiti kao bistru juhu od piletine. Ohlađeno meso narežite na rezance.
Isto učinite s jabukama, paprikom i krastavcima, dodajte senf i majonezu te pomiješajte. Začinite solju, paprom, hrenom, dodajte malo bijelog vina i posipajte sjeckanim peršinom.
 

Prosjek: 4 (+2)
Link izvora / potpis autora: Damir Crleni
  • Vaše oznake (tagovi): salata
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)