Goveđa pržolica na žaru

recepti_bez_slike
4 goveđa odreska 2 dag ulja 2 dag maslaca sol peršin rajčice priprema: Istucite dobro odležane odreske, dodajte sol, pokapajte uljem i stavite na zagrijani žar. Zapecite da dobro porumene s obje strane i pečene složite na zargijani tanjur, a na svaku posložite komadić maslaca. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+884)
Sanjala sam noćas goveđu pržolicu, i baš dobro da jesam jer ju nisam sto godina napravila. Usvojila sam ju od ujne, i kad smo živjeli u Zagrebu, nekako ju često radila, a i inače obožavam govedinu...Možda još niste ni čuli za goveđu pržolicu, što ne znači da netrebate probati. Garantiram da će vam iz prvog pokušaja ispasti fino kako treba

Sastojci:

  • 4 goveđa odreska
  • 2 dag ulja
  • 2 dag maslaca
  • sol
  • peršin
  • rajčice

priprema:

Istucite dobro odležane odreske, dodajte sol, pokapajte uljem i stavite na zagrijani žar. Zapecite da dobro porumene s obje strane i pečene složite na zargijani tanjur, a na svaku posložite komadić maslaca.

Prosjek: 4 (+884)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)