Moje tijesto za pizzu

recepti_bez_slike
1/3 svježeg kvasca žličica šećera blago topla voda bijelo brašno sol žlica-dvije ulja Postupak:    U čašu uliti toplu vodu, dodati šećer i kvasac i dobro promiješati - nek stoji dok se ne napravi sloj pjene na vrhu. U posudi pomiješati brašno i sol, dodati ulje i sadržaj iz čaše. Dobro umijesiti i ostaviti pod mokrom krpom na toplom mjestu da se udvostruči. Razvaljati, nadjenuti i peći. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet ‹ Lisnato tijesto najbolji recept Recept za tjesto za pizzu ili za tople sendviče ›
Ovako ja radim tijesto za pizzu

Sastojci:  

  • 1/3 svježeg kvasca
  • žličica šećera
  • blago topla voda
  • bijelo brašno
  • sol
  • žlica-dvije ulja

Postupak:   

U čašu uliti toplu vodu, dodati šećer i kvasac i dobro promiješati - nek stoji dok se ne napravi sloj pjene na vrhu. U posudi pomiješati brašno i sol, dodati ulje i sadržaj iz čaše. Dobro umijesiti i ostaviti pod mokrom krpom na toplom mjestu da se udvostruči. Razvaljati, nadjenuti i peći.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)