 
 
 
 
1/3 svježeg kvasca
žličica šećera
blago topla voda
bijelo brašno
sol
žlica-dvije ulja
Postupak:   
U čašu uliti toplu vodu, dodati šećer i kvasac i dobro promiješati - nek stoji dok se ne napravi sloj pjene na vrhu. U posudi pomiješati brašno i sol, dodati ulje i sadržaj iz čaše. Dobro umijesiti i ostaviti pod mokrom krpom na toplom mjestu da se udvostruči. Razvaljati, nadjenuti i peći.
 
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
 No votes yet
  
    
        
              ‹ Lisnato tijesto
                    najbolji recept
                    Recept za tjesto za pizzu ili za tople sendviče ›
          
    
  
 
    
            
                    Ovako ja radim tijesto za pizzu        
         
 
Sastojci:  
- 1/3 svježeg kvasca
- žličica šećera
- blago topla voda
- bijelo brašno
- sol
- žlica-dvije ulja
Postupak:   
U čašu uliti toplu vodu, dodati šećer i kvasac i dobro promiješati - nek stoji dok se ne napravi sloj pjene na vrhu. U posudi pomiješati brašno i sol, dodati ulje i sadržaj iz čaše. Dobro umijesiti i ostaviti pod mokrom krpom na toplom mjestu da se udvostruči. Razvaljati, nadjenuti i peći.