Jestivi ukrasi za bor

Autor: Suzana Gleđ   (palac x 90998) |moji recepti

1
     45 dag brašna, 30 dag maslaca, 15 dag šećera, 1 jaje, 1 žlica praška za pecivo Od navedenih sastojaka umijesiti tijesto i razvaljati na 5 mm na podlozi, te izrezivati različite oblike. Na svakom pri vrhu izbušiti rupicu čačkalicom, da se može provući traka za objesiti.       Preljev       Osnova se sastoji od 25 dag šećera u prahu i3-4 žlice vode.To razdijeliti u manje posudice i u svaku dodati drugu jestivu boju.Nanositi kistovima i paziti da se rupica pri vrhu ne začepi.      Još potrebne različite perlice, šarene mrvice i sl. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Malo smo se potrudili ove godine,dobar posao i za djecu.Na taj način oni više sudjeluju u pripremama i pokazuju kreativnost.
Recepti - 7 - slika

Tijesto

     45 dag brašna, 30 dag maslaca, 15 dag šećera, 1 jaje, 1 žlica praška za pecivo

Od navedenih sastojaka umijesiti tijesto i razvaljati na 5 mm na podlozi, te izrezivati različite oblike. Na svakom pri vrhu izbušiti rupicu čačkalicom, da se može provući traka za objesiti.

      Preljev

      Osnova se sastoji od 25 dag šećera u prahu i3-4 žlice vode.To razdijeliti u manje posudice i u svaku dodati drugu jestivu boju.Nanositi kistovima i paziti da se rupica pri vrhu ne začepi.

     Još potrebne različite perlice, šarene mrvice i sl.

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Suzana Gleđ's

.