Povrtna salata
Sastojci:
- potočarka
- matovilac
- rotkvica
- klice
- tikvice
- šparoge
- ribana mrkva
Preljev: ¼ šalica maslinova ulja, vlasac, kopar, peršin, timijan
Preljev za salatu od badema: 1 šalica badema, 2 žlice limunova soka, 1 češanj češnjaka, malo himalajske soli
Priprema:
Sve začinsko bilje za preljev sitno narežite i pustite da odstoji u maslinovu ulju te prelijte preko salate.
Za preljev od badema sve sastojke miksajte u blenderu te prelijte preko salate prema vašoj želji.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA