Salata mladi krumpiri, grašak i crvena salata

Za salatu: 50 g male crvene salate 100 g prepolovljenih i već skuhanih mladih krumpira 100 g već skuhanog graška šaka svježeg peršina Za preljev skašite u blenderu: 1 žličicu ekstradjevičanskog maslinova ulja 1 žličicu jabučnog octa 1 žlicu veganskog vrhnja (npr. sojina ili zobenog) prstohvat soli i papra 1 žlicu kapara Peskaterijanska inačica: Dodajte 50 g dimljene skuše ili pastrve, ili tune iz konzerve. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 5 - slika

Sastojci:

Za salatu:

  • 50 g male crvene salate
  • 100 g prepolovljenih i već skuhanih mladih krumpira
  • 100 g već skuhanog graška
  • šaka svježeg peršina

Za preljev skašite u blenderu:

  • 1 žličicu ekstradjevičanskog maslinova ulja
  • 1 žličicu jabučnog octa
  • 1 žlicu veganskog vrhnja (npr. sojina ili zobenog)
  • prstohvat soli i papra
  • 1 žlicu kapara

Peskaterijanska inačica:

  • Dodajte 50 g dimljene skuše ili pastrve, ili tune iz konzerve.
No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)