Salata - pečena piletina, pir i brokula
Sastojci:
Za salatu:
- 100 g već skuhanog pira
- 100 g sirovih ili već skuhanih cvjetova brokule, natrganih
- 100 g koktel-rajčica, narezanih na komade
- 50 g već pečene piletine, narezane na ploške
- 2 mlada luka, tanko narezana
- šaka svježeg peršina
Za preljev pomiješajte:
- 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja
- 1 žličicu balzamičnog octa
- prstohvat soli i papra
Peskaterijanska inačica:
- Umjesto piletine stavite tunu iz konzerve ili dimljenu skušu.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
- Vaše oznake (tagovi): jesenska salata / mesna salata
- Sastojci: rajčica