Ukusne salate za svaki dan

Moje ime je

UKUSNE SALATE ZA SVAKI DAN

Ukusne salate za svaki dan

Slika korisnika Ukusne salate za svaki dan's
Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje
Volim piti: 
Domaće sokove
Rođendan: 
Wed, 27/04/2016 - 15:14
U kuhinji sam: 
profi kuhar/ica

Interesi

Bezbroj ideja za pripremu slasnih salata!
Koliko ste pauza za ručak proveli odsutno jedući sendvič iz trgovine ili ostatke sinoćnje večere? Uredski obroci uglavnom su bezukusni, skupi, nezdravi, ili jednostavno previše jednolični.
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez. David nije kuhar. On je ljubitelj hrane čija pauza za ručak također ne traje neograničeno. Talijan je kojemu je stalo do toga što jede, dizajner koji zna da najprije jedemo očima.
Bez obzira na to jeste li u potrazi za nečim vegetarijanskim, veganskim, mesnim, ribljim ili sirovim, ovdje ćete pronaći mnogo ukusnih inspiracija za svako nepce i svako godišnje doba. 
David Bez podrijetlom je iz Milana u Italiji. Grafičar je i dugo se bavi oglašavanjem i grafičkim dizajnom. Tri je godine svakoga radnog dana pripremao drugu salatu – to je bio izazov koji je stavio pred sebe – i te je recepte objavljivao na svojemu blogu saladpride. blogspot.com. Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, i spominjali su ga u časopisu The Stylist, novinama The Huffington Post i The Times.   

Internet stranica: 

UKUSNE SALATE

Za slanje privatnih poruka morate biti logirani.

Ukusne salate za svaki dan komentira

Nema komentara.

Vaš komentar ili prijedlog

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
1
Slika korisnika Ružica Ćosić's

Ideje su genijalne sutra pravim salatu od pečenog slatkog krumpira baš da probam