Salata - grejp, kelj, jabuka i nar

Za salatu: 50 g kelja, natrganog (uklonite središnju žilu) 1 grejp, narezan na komade 1 jabuka, tanko narezana šaka sjemenki nara šaka sjemenki bundeve Za preljev pomiješajte: 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja 1 žličicu jabučnog octa prstohvat soli i papra Veganska inačica: Dodajte 50 g sojina vrhnja ili 50 g poprženih kockica integralnog kruha. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 1 - slika

Sastojci:

Za salatu:

  • 50 g kelja, natrganog (uklonite središnju žilu)
  • 1 grejp, narezan na komade
  • 1 jabuka, tanko narezana
  • šaka sjemenki nara
  • šaka sjemenki bundeve

Za preljev pomiješajte:

  • 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja
  • 1 žličicu jabučnog octa
  • prstohvat soli i papra

Veganska inačica:

  • Dodajte 50 g sojina vrhnja ili 50 g poprženih kockica integralnog kruha.
No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)