Prstaci na buzaru

recepti_bez_slike
prstaci  100 g maslinovo ulje 12dl češnjak 30 g bjelo vino  18 dl krušne mrvice 40 g peršin  55g tost  200g papar  1g sol 6 g Priprema:  Sviježe prstace dobro oprati i dobro ocjediti. Na zagrijano maslinovo ulje propirjati prstace poklopitej posudi dok se ne počnu otvarati. Dodati sjeckani češnjak i bjelo vino. Prstace  promiješati  i poklopljene pirjati desetak minuta. Jelo posuti krušnim mrvicama, sjeckani peršin, papar i po potrebi soli, pa sve pažljivo promješati.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.2 (+13) ‹ Dagnje na buzaru najbolji recept Škampi na buzaru ›

Sastojci :

  • prstaci  100 g
  • maslinovo ulje 12dl
  • češnjak 30 g
  • bjelo vino  18 dl
  • krušne mrvice 40 g
  • peršin  55g
  • tost  200g
  • papar  1g
  • sol 6 g

Priprema: 

Sviježe prstace dobro oprati i dobro ocjediti. Na zagrijano maslinovo ulje propirjati prstace poklopitej posudi dok se ne počnu otvarati. Dodati sjeckani češnjak i bjelo vino. Prstace  promiješati  i poklopljene pirjati desetak minuta. Jelo posuti krušnim mrvicama, sjeckani peršin, papar i po potrebi soli, pa sve pažljivo promješati.

 

Prosjek: 3.2 (+13)
Link izvora / potpis autora: Marko Goričan
  • Vaše oznake (tagovi): buzara
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Vaše ime, nadimak..'s

Zar stvarno treba 12dl maslinova ulja na 100g prstaca?
zar treba i 18dl vina na to sve?
mislim da omjer nikako ne štima

2
Slika korisnika admin's

uh Marko, moze i bez krusnih mrvica... samo kako doci legalno do prstaca???