Sardel z kompirun va pećnice

Autor: admin   (palac x 181840) |moji recepti

0
Srdela 1 kg Maslinovo ulje 40 ml Biljno ulje 80 ml Češnjak 50 g Peršin 60 g Sol 40 g Papar 40 g Bijelo vino 100 ml Krumpir 1 kg Način pripreme: Ribu očistiti i oprati. Krumpir oguliti, oprati i narezati na ploške. U duboki lim za pečenje slagati red krumpira pa red ribe, sve začiniti solju, paprom, češnjakom i peršinom, zaliti uljem i polovicom vina te peći u pećnici. Na kraju zaliti preostalim vinom i zapeći. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+960)
Sardel z kompirun va pećnice

Sastojci:

  • Srdela 1 kg
  • Maslinovo ulje 40 ml
  • Biljno ulje 80 ml
  • Češnjak 50 g
  • Peršin 60 g
  • Sol 40 g
  • Papar 40 g
  • Bijelo vino 100 ml
  • Krumpir 1 kg

Način pripreme:

Ribu očistiti i oprati. Krumpir oguliti, oprati i narezati na ploške. U duboki lim za pečenje slagati red krumpira pa red ribe, sve začiniti solju, paprom, češnjakom i peršinom, zaliti uljem i polovicom vina te peći u pećnici. Na kraju zaliti preostalim vinom i zapeći.

Prosjek: 4 (+960)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)