Lešada od vinćoli ili sardel

Autor: admin   (palac x 160277) |moji recepti

0
Inćuni ili srdele 1 kg Temeljac 1,20 l Peršin (korijen) 30 g Češnjak 10 g Korjenasto povrće 100 g Maslinovo ulje 50 ml Vinski ocat 50 ml Sol 50 g Papar 50 g Limun 1 kom. Krumpir 1 kg Peršin 20 g Način pripreme: Ribu očistiti i kuhati u temeljcu, uz dodatak začina i korjenastog povrća. Preliti maslinovim uljem, uz dodatak peršina i češnjaka te servirati s kuhanim krumpirom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+951)
Lešada od vinćoli ili sardel

Sastojci:

  • Inćuni ili srdele 1 kg
  • Temeljac 1,20 l
  • Peršin (korijen) 30 g
  • Češnjak 10 g
  • Korjenasto povrće 100 g
  • Maslinovo ulje 50 ml
  • Vinski ocat 50 ml
  • Sol 50 g
  • Papar 50 g
  • Limun 1 kom.
  • Krumpir 1 kg
  • Peršin 20 g

Način pripreme:

Ribu očistiti i kuhati u temeljcu, uz dodatak začina i korjenastog povrća. Preliti maslinovim uljem, uz dodatak peršina i češnjaka te servirati s kuhanim krumpirom.

Prosjek: 4 (+951)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)