Jašmik Suhen meson va kotliću

Autor: admin   (palac x 160517) |moji recepti

0
Temeljac (20 g koncentrata) 1,2 l Maslinovo ulje 30 ml Ječam 250 g Krumpir 50 g Mrkva 50 g Poriluk 50 g Kukuruz 50 g Slanina 50 g Peršin 20 g Češnjak 10 g Suha vratina 150 g Sol 20 g Papar 20 g Način pripreme: Ječam namočiti u hladnoj vodi i pustiti da odstoji, zatim staviti kuhati uz dodatak začina i mesa. Kada je ječam napola skuhan, dodati korjenasto povrće. Pri kraju staviti pešt od slanine, češnjaka i peršina. Izvaditi suhu vratinu, narezati je na kockice i dodati u gotov kotlić. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)
Jašmik Suhen meson va kotliću

Sastojci:

  • Temeljac (20 g koncentrata) 1,2 l
  • Maslinovo ulje 30 ml
  • Ječam 250 g
  • Krumpir 50 g
  • Mrkva 50 g
  • Poriluk 50 g
  • Kukuruz 50 g
  • Slanina 50 g
  • Peršin 20 g
  • Češnjak 10 g
  • Suha vratina 150 g
  • Sol 20 g
  • Papar 20 g

Način pripreme:

Ječam namočiti u hladnoj vodi i pustiti da odstoji, zatim staviti kuhati uz dodatak začina i mesa. Kada je ječam napola skuhan, dodati korjenasto povrće. Pri kraju staviti pešt od slanine, češnjaka i peršina. Izvaditi suhu vratinu, narezati je na kockice i dodati u gotov kotlić.

Prosjek: 4.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)