Kesten na dlanu

recepti_bez_slike
biskvit za kolače klasični kesteni svježi, pečeni 0.200 kg kesten pire 0.500 kg rum 0.030 lit maslac 0.050 kg šećer 0.100 kg vrhnje za šlag 0.5 lit Priprema: U željeni kalup utisnemo biskvit, dodamo šlag, poklopimo s drugim biskvitom i dodamo kesten pire s komadićima kestena. Glazura: kesten pire pomiješamo s maslacem i rumom i šećerom. Kolč izvaditi iz kalupa i premazati glazurom. Dodati željene dekoracije.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci za 4 osobe:

  • biskvit za kolače klasični
  • kesteni svježi, pečeni 0.200 kg
  • kesten pire 0.500 kg
  • rum 0.030 lit
  • maslac 0.050 kg
  • šećer 0.100 kg
  • vrhnje za šlag 0.5 lit

Priprema:

U željeni kalup utisnemo biskvit, dodamo šlag, poklopimo s drugim biskvitom i dodamo kesten pire s komadićima kestena.
Glazura: kesten pire pomiješamo s maslacem i rumom i šećerom. Kolč izvaditi iz kalupa i premazati glazurom.
Dodati željene dekoracije.
 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić, Hotel Villa Magdalena
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)