Zatrepani haluški

Autor: vjedvaj.kc   (palac x 646) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
500 gr cca brašna  sol voda Priprema: Napraviti tijesto koje se teško odvaja od kuhače, tako da se mogu raditi žličnjaci. Ukuhati ih u vrelu vodu. Kuhane samo ocijediti i staviti u posudu, na ulje i promiješati, onako vrele da se zamaste. Na žličnjake staviti 3-4 jaja, ovisno o želji i miješati dok se ne poveže. Dosoliti po potrebi.  Poslužiti sa zelenom salatom ili salatom od endivije i crvenog radiča... Dobar tek. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)
Vole ga svi koji su ga probali, brza priprema...
Recepti - 2 - slika

Sastojci:

  • 500 gr cca brašna 
  • sol
  • voda

Priprema:

Napraviti tijesto koje se teško odvaja od kuhače, tako da se mogu raditi žličnjaci. Ukuhati ih u vrelu vodu. Kuhane samo ocijediti i staviti u posudu, na ulje i promiješati, onako vrele da se zamaste. Na žličnjake staviti 3-4 jaja, ovisno o želji i miješati dok se ne poveže. Dosoliti po potrebi.

 Poslužiti sa zelenom salatom ili salatom od endivije i crvenog radiča... Dobar tek.

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)