Svinjska jetra na pastirski način

Autor: brokula   (palac x 1713) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
50 dag jetre 2 glavice luka 4 jaja 20 dag ovčjeg sira ulje vegeta papar sol Priprema: Jetru operite i skuhajte, a zatim je ocijedite i narežite na manje komade. Na ulju popržite nasjeckani luk, pa kada zažuti, dodajte narezanu jetru i zajedno pržite oko 5 minuta. Posolite, popaprite i pospite vegetom. Dodajte zdrobljeni ovčji sir i prelijte razmućenim jajima. Na laganoj vatri, bez miješanja, završite prženje. Poslužite sa salatom od pečenih paprika, prelivenih kiselim vrhnjem i posutim nasjeckanim celerovim listom.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+507)

Sastojci:

  • 50 dag jetre
  • 2 glavice luka
  • 4 jaja
  • 20 dag ovčjeg sira
  • ulje
  • vegeta
  • papar
  • sol

Priprema:

Jetru operite i skuhajte, a zatim je ocijedite i narežite na manje komade. Na ulju popržite nasjeckani luk, pa kada zažuti, dodajte narezanu jetru i zajedno pržite oko 5 minuta. Posolite, popaprite i pospite vegetom. Dodajte zdrobljeni ovčji sir i prelijte razmućenim jajima. Na laganoj vatri, bez miješanja, završite prženje. Poslužite sa salatom od pečenih paprika, prelivenih kiselim vrhnjem i posutim nasjeckanim celerovim listom.

 

Prosjek: 4 (+507)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Mahune sa slaninom - PROČITAJTE Rizi bizi - PROČITAJTE Rezanci sa šunkom i sirom - PROČITAJTE Baranjski krumpir-paprikaš - PROČITAJTE Rezanci sa slaninom na lugarski način - PROČITAJTE