Pirjana svinjska rebra sa šampinjonima

recepti_bez_slike
50 dag svinjskih rebara 25 dag šampinjona 2 glavice luka 1 žlica pirea od rajčice 1/4 žličice mljevene crvene paprike (slatke) ulje, papar, sol Priprema: Šampinjone pažljivo očistite, operite i narežite na tanke listiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasječena rebra, posolite, popaprite, pa uz zalijevanje toplom vodom pirjajte da rebra potpuno omekšaju. Onda dodajte narezane šampinjone i zajedno pirjajte oko 15 minuta. Na kraju dodajte pire od rajčice, pospite mljevenom paprikom i sve zajedno pirjajte 5 minuta. Poslužite uz kuhane slane krumpire i zelenu salatu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)
Vrlo jednostavno i brzo, a ukusno jelo!

Sastojci:

  • 50 dag svinjskih rebara
  • 25 dag šampinjona
  • 2 glavice luka
  • 1 žlica pirea od rajčice
  • 1/4 žličice mljevene crvene paprike (slatke)
  • ulje, papar, sol

Priprema:

Šampinjone pažljivo očistite, operite i narežite na tanke listiće. Na zagrijanom ulju popržite nasjeckani luk, dodajte nasječena rebra, posolite, popaprite, pa uz zalijevanje toplom vodom pirjajte da rebra potpuno omekšaju. Onda dodajte narezane šampinjone i zajedno pirjajte oko 15 minuta. Na kraju dodajte pire od rajčice, pospite mljevenom paprikom i sve zajedno pirjajte 5 minuta. Poslužite uz kuhane slane krumpire i zelenu salatu.

Prosjek: 4 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)