Kuhana govedina

recepti_bez_slike
3,4 kg govedine  voda i sol Priprema:  Govedina se stavi u vruću vodu, ako želimo dobiti dobru kuhanu govedinu. U svakom slučaju  uzimamo li u obzir dobru juhu ili dobro meso - dobro je govedinu malo istući i kuhati polagano 2 i pol sata u osoljenoj vodi. U vodu se može dodati zelenje pa se dolije i juha u koju se može ukuhati dodatak. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.7 (+3)
Uz kuhanu govedinu obično serviram umak od rajčice.

Sastojci:

  • 3,4 kg govedine 
  • voda i sol

Priprema:

 Govedina se stavi u vruću vodu, ako želimo dobiti dobru kuhanu govedinu. U svakom slučaju  uzimamo li u obzir dobru juhu ili dobro meso - dobro je govedinu malo istući i kuhati polagano 2 i pol sata u osoljenoj vodi. U vodu se može dodati zelenje pa se dolije i juha u koju se može ukuhati dodatak.

Prosjek: 4.7 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika zagorka's

tako je, ako želite da vam meso bude dobro stavite ga kuhat u vodu tek kada prijeđe 100 stupnjeva odnosno kada zakipi da se pores stisnu i meso ostane ukusnije. No, ako želite finu goveđu juhicu,tada sve sastojke stavite u ćim hladniju vodu pa tek tada stavite kuhati. Na taj način će meso možda biti malo manje ukusno, ali će većinu arome dobiti juha koje ća biti ukusnija.

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Kokošja juha - PROČITAJTE Goveđa juha - PROČITAJTE Juha od bundeve - PROČITAJTE Kolač s višnjama - PROČITAJTE Sušena riba - PROČITAJTE