Kuhana govedina

recepti_bez_slike
3,4 kg govedine  voda i sol Priprema:  Govedina se stavi u vruću vodu, ako želimo dobiti dobru kuhanu govedinu. U svakom slučaju  uzimamo li u obzir dobru juhu ili dobro meso - dobro je govedinu malo istući i kuhati polagano 2 i pol sata u osoljenoj vodi. U vodu se može dodati zelenje pa se dolije i juha u koju se može ukuhati dodatak. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.7 (+3)
Uz kuhanu govedinu obično serviram umak od rajčice.

Sastojci:

  • 3,4 kg govedine 
  • voda i sol

Priprema:

 Govedina se stavi u vruću vodu, ako želimo dobiti dobru kuhanu govedinu. U svakom slučaju  uzimamo li u obzir dobru juhu ili dobro meso - dobro je govedinu malo istući i kuhati polagano 2 i pol sata u osoljenoj vodi. U vodu se može dodati zelenje pa se dolije i juha u koju se može ukuhati dodatak.

Prosjek: 4.7 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika zagorka's

tako je, ako želite da vam meso bude dobro stavite ga kuhat u vodu tek kada prijeđe 100 stupnjeva odnosno kada zakipi da se pores stisnu i meso ostane ukusnije. No, ako želite finu goveđu juhicu,tada sve sastojke stavite u ćim hladniju vodu pa tek tada stavite kuhati. Na taj način će meso možda biti malo manje ukusno, ali će većinu arome dobiti juha koje ća biti ukusnija.