 
 
 
 
20 dag graha
40 dag kiselog kupusa
40 dag suhog mesa
30 dag krumpira
10 dag slanine
3 češnja češnjaka
1 lovorov list
sol
papar
Priprema:
Dan ranije namočite grah u vodu i pustite da odstoji preko noći.
	Iscijedite vodu u kojoj se grah namakao i stavite kuhati grah u hladnu posoljenu vodu oko 45 min. U posebnu posudu stavite kuhati kupus i suho meso.Kada je grah napola skuhan, sjedinite ga s kupusom i suhim mesom i dodajte nasjeckanu slaninu i češnjak, lovorov list i narezani krumpir. Posolite i popaprite. Kuhajte dok sve ne omekša.
 
 
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
 No votes yet
 
Sastojci:
- 20 dag graha
- 40 dag kiselog kupusa
- 40 dag suhog mesa
- 30 dag krumpira
- 10 dag slanine
- 3 češnja češnjaka
- 1 lovorov list
- sol
- papar
Priprema:
Dan ranije namočite grah u vodu i pustite da odstoji preko noći.
	Iscijedite vodu u kojoj se grah namakao i stavite kuhati grah u hladnu posoljenu vodu oko 45 min. U posebnu posudu stavite kuhati kupus i suho meso.Kada je grah napola skuhan, sjedinite ga s kupusom i suhim mesom i dodajte nasjeckanu slaninu i češnjak, lovorov list i narezani krumpir. Posolite i popaprite. Kuhajte dok sve ne omekša.