Domaći gulaš

recepti_bez_slike
60 dag junetine 2 češnja češnjaka 10 dag mrkve 30 dag luka 0,5 dl ulja 1 žlica pirea od rajčice sol papar Priprema: Meso izrežite na komade, a luk očistite i sitno nasjeckajte. Na vrućem ulju popržite luk, pa kad dobije lijepu zlatnožutu boju, dodajte sitno nasjeckani češnjak, naribanu mrkvu i meso. Posolite i pirjajte uz podlijevanje vodom ili temeljcem po potrebi, oko 80-90 minuta. Dodajte pire od rajčice, popaprite, prokuhajte 5 minuta i poslužite.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 60 dag junetine
  • 2 češnja češnjaka
  • 10 dag mrkve
  • 30 dag luka
  • 0,5 dl ulja
  • 1 žlica pirea od rajčice
  • sol
  • papar

Priprema:

Meso izrežite na komade, a luk očistite i sitno nasjeckajte. Na vrućem ulju popržite luk, pa kad dobije lijepu zlatnožutu boju, dodajte sitno nasjeckani češnjak, naribanu mrkvu i meso. Posolite i pirjajte uz podlijevanje vodom ili temeljcem po potrebi, oko 80-90 minuta. Dodajte pire od rajčice, popaprite, prokuhajte 5 minuta i poslužite.

 

No votes yet
  • Vaše oznake (tagovi): gulaš
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)