60 dag junetine
2 češnja češnjaka
10 dag mrkve
30 dag luka
0,5 dl ulja
1 žlica pirea od rajčice
sol
papar
Priprema:
Meso izrežite na komade, a luk očistite i sitno nasjeckajte. Na vrućem ulju popržite luk, pa kad dobije lijepu zlatnožutu boju, dodajte sitno nasjeckani češnjak, naribanu mrkvu i meso. Posolite i pirjajte uz podlijevanje vodom ili temeljcem po potrebi, oko 80-90 minuta. Dodajte pire od rajčice, popaprite, prokuhajte 5 minuta i poslužite.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
No votes yet
Sastojci:
- 60 dag junetine
- 2 češnja češnjaka
- 10 dag mrkve
- 30 dag luka
- 0,5 dl ulja
- 1 žlica pirea od rajčice
- sol
- papar
Priprema:
Meso izrežite na komade, a luk očistite i sitno nasjeckajte. Na vrućem ulju popržite luk, pa kad dobije lijepu zlatnožutu boju, dodajte sitno nasjeckani češnjak, naribanu mrkvu i meso. Posolite i pirjajte uz podlijevanje vodom ili temeljcem po potrebi, oko 80-90 minuta. Dodajte pire od rajčice, popaprite, prokuhajte 5 minuta i poslužite.