Salata - inćuni, krastavci, paprika i masline
Sastojci:
Za salatu:
- 100 g krastavaca, narezanih na tanke rezance
- ½ crvene rog paprike, narezane na kockice
- 50 g mariniranih inćuna
- šaka crnih maslina bez koštica, prepolovljenih
- šaka pinjola
- šaka svježeg peršina
Za preljev promiješajte:
- 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja
- 1 žličicu jabučnog octa
- prstohvat soli i papra
Veganska inačica:
- Umjesto svježeg kravljeg sira upotrijebite vrhnje od soje.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE