Talijanska pašta šuta

recepti_bez_slike
4 češnja češnjaka 1 glavica crvenog luka 1 manja mrkva dosta peršunovog lišća 1 list celera malo vina 1 knor kocka 250g šampinjona 2 lovorova lista 30 dkg mljevenog mesa 1 paradajz + 1 (mala) limenka pelate 1 parmezan(vrećica) Priprema: Sve to izmiksati za šugo, osim rajčice. Na zagrijano maslinovo ulje staviti mljeveno meso i dinstati oko pola sata. Kad se meso izdinsta staviti šugo i podliti sa vinom, a na kraju umiješati paradajz pire. Kad je gotovo, šugo pomiješati sa špagetama i posipati parmezanom.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2.3 (+4)
Ovaj šugo sam dobila od rodbine iz Italije i stvarno je odličan.

Sastojci:

  • 4 češnja češnjaka
  • 1 glavica crvenog luka
  • 1 manja mrkva
  • dosta peršunovog lišća
  • 1 list celera
  • malo vina
  • 1 knor kocka
  • 250g šampinjona
  • 2 lovorova lista
  • 30 dkg mljevenog mesa
  • 1 paradajz + 1 (mala) limenka pelate
  • 1 parmezan(vrećica)

Priprema:

Sve to izmiksati za šugo, osim rajčice. Na zagrijano maslinovo ulje staviti mljeveno meso i dinstati oko pola sata. Kad se meso izdinsta staviti šugo i podliti sa vinom, a na kraju umiješati paradajz pire. Kad je gotovo, šugo pomiješati sa špagetama i posipati parmezanom.

 

Prosjek: 2.3 (+4)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)