Anđeoski kolač sa bučinim uljem

recepti_bez_slike
0.200 kg maslac  0.200 kg šećer 4 kom jaja 0.200 kg brašno oštro 1 kom prašak za pecivo 0.1 lit bučino ulje Priprema: Maslac miksati sa šećerom i na kraju dodati žumanca . Bjelanjca istući u snijeg. Brašno pomiješati sa praškom za peciva. Pomiješati sve sastojke dodati bučino ulje i na kraju dodati snijeg od bjelanjka. Uliti u kalup i peći na 180 stupnjeva 20 do 25 minuta.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2.5 (+4)

Sastojci:

  • 0.200 kg maslac
  •  0.200 kg šećer
  • 4 kom jaja
  • 0.200 kg brašno oštro
  • 1 kom prašak za pecivo
  • 0.1 lit bučino ulje

Priprema:

Maslac miksati sa šećerom i na kraju dodati žumanca .
Bjelanjca istući u snijeg.
Brašno pomiješati sa praškom za peciva.
Pomiješati sve sastojke dodati bučino ulje i na kraju dodati snijeg od bjelanjka.
Uliti u kalup i peći na 180 stupnjeva 20 do 25 minuta.

 

Prosjek: 2.5 (+4)
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)