Slani vinćoli na svetojelenski

Autor: tatjana   (palac x 9678) |moji recepti

1
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

0,50 kg fileta slanog inćuna 1,50 kg krumpira 0,70 kg lisnate salate (rukola, radić, matovilac, indivija) Maslinovo ulje Vinski ocat Sol Sjeckani peršin po okusu Priprema Krumpir skuhati u kori, oguliti i narezati na ploške. Očisitit salatu pa dodati u kuhani krumpir. Sve zajedno začinimo uljem, octom i solju. Na sredinu tanjura staviti krumpir i salatu, a oko toga filete slanih inćuna. Sve posuti sjeckanim peršinom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+614)
Pravi ljetni krepak i osvježavajući obrok
Slani vinćoli na svetojelenski

 s popisa jela za certificiranja restorana prema  autohtonim recepturama iz Crikvenice. 

Sastojci

  • 0,50 kg fileta slanog inćuna
  • 1,50 kg krumpira
  • 0,70 kg lisnate salate (rukola, radić, matovilac, indivija)
  • Maslinovo ulje
  • Vinski ocat
  • Sol
  • Sjeckani peršin po okusu

Priprema

Krumpir skuhati u kori, oguliti i narezati na ploške. Očisitit salatu pa dodati u kuhani krumpir. Sve zajedno začinimo uljem, octom i solju. Na sredinu tanjura staviti krumpir i salatu, a oko toga filete slanih inćuna. Sve posuti sjeckanim peršinom.

Prosjek: 5 (+614)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika uklokocar's

SVIDJA MI SE

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Grah salata - PROČITAJTE Salata od šparoga (kuka) - PROČITAJTE Oslić na bijelo - PROČITAJTE Sardel z kompirun va pećnice - PROČITAJTE Pečene paprike i krumpir - PROČITAJTE