KitchenAid

<p>Kada se govori o istančanom ukusu i entuzijazmu u „kućnim“ kuhinjama - tada se neizostavno progovori i o KitchenAid-u; kultnom američkom brandu super miksera koji od davne 1919 godine osvaja srca i duše svih foodie-ja diljem svijeta. I to ne samo kućnih kuhara-amatera, već i top kuhara profesionalaca koji u svom radnom prostoru neizostavno moraju imati ovaj uzbudljivi stroj i sve njegove dodatke i priključke...&nbsp;</p>
Recepti - KitchenAidTako i nije čudno, a niti slučajno, da se KitchenAid po prvi puta u Hrvatskoj predstavio u Klubu Gastronomada koji su pak u svom stilu predstavili te impresivne kućne mašine - mikser sa dodacima za izradu razno-razne tjestenine, dodatak za mljevenje mesa i izradu kobasica, dodatak za izradu raviola.... kao i blender te multipraktik - i to na način da su u prezentaciju uključili mušku populaciju na predstavljanju pripremivši malu školu pašte. Tako su gosti obukli pregače i prionuli izradi tjesta, rezanju tjestenine, sušenju rezanaca, izradi raviola punjenih mljevenim mesom - te su na kraju svi zajedno sve pripremljeno kušali uz pomno birane čašice bijelih i crvenih vina... KitchenAid je inače predstavio Kris Van Den Bossche, direktor prodaje za Europu, Srednji istok i Afriku, te Nataša Makar voditeljica regionalne prodaje, a prezentaciju su vodili i provodili gastronomadi Robert Ripli, Grgur Bakšić i Zoran Šimunić. 

I na kraju za sve ljubitelje ovog sjajnog brenda informacija; od jeseni će svi polaznici kuharskih škola Gastronomada, kao i svi kupci KitchenAid-a imati priliku naučiti raditi s KitchenAid-om u gastronomskoj akademiji Kluba Gastronomada u Jurišićevoj ulici, jer će se jedino u ovom klubu nalazitiaktivni show centar KitchenAid-a za cijelu regiju - a do tada svi koji žele nabaviti KitchenAid proizvode to mogu na vrlo malo biranih mjesta; u tvrtkama Bijeli Svijet, Home Sweet Home i Bella Forma. 

A naravno, u radionicama i školama Gastronomada svi će polaznici sve spravljeno moći s užitkom i pojesti. 1
Slika korisnika Smiljana Antolović Franelić's

:H :H

2
Slika korisnika Antika777's

imam Kitchen Aid artisan mikser i blender i jos neke dodatke! Najbolja stvar koju su izmislili poslje tople vode :)

3
Slika korisnika nani riba's

Antika777 piše:
imam Kitchen Aid artisan mikser i blender i jos neke dodatke! Najbolja stvar koju su izmislili poslje tople vode :)

imaš pravo ! i ja sam oduševljena sa mojim KA stvarčicama. :)

1