Zobeni kolačići

Autor: LanaM   (palac x 22275) |moji recepti

0
4 zrele banane 4 žice meda 240 g zobenih pahuljica 2 žličice cimeta Priprema: Nemojte bacati zrele banane nego ih korisno iskoristite. Usitnite ih u pire te dodajte med, zobene pahuljice i cimet. Sve skupa pomiješajte i vaši kolači su spremni za pečenje. Ja ih obično samo posložim na papir za pečenje te ih kasnije izrežen na kocke no vi ih i prije pečenja možete oblikovati u oblik koji želite. Stavite u pečnicu na 180 °C dok ne dobiju smeđu boju. Ohladite i vaši energetski zobeni kolačići su spremni. P.S. u smjesu možete staviti i sušeno voće ukoliko vam odgovara www.tolivealife.net Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Službeno mogu reći da su ovo moji omiljeni kolačići jer ne samo da su super kao desert nego su i odličan zdravi međuobrok. Zašto biste kupovali energetske pločice kada ih možete sami pripremiti kod kuće.
Recepti - 2 - slika

Sastojci:

  • 4 zrele banane
  • 4 žice meda
  • 240 g zobenih pahuljica
  • 2 žličice cimeta

Priprema:

Nemojte bacati zrele banane nego ih korisno iskoristite. Usitnite ih u pire te dodajte med, zobene pahuljice i cimet. Sve skupa pomiješajte i vaši kolači su spremni za pečenje. Ja ih obično samo posložim na papir za pečenje te ih kasnije izrežen na kocke no vi ih i prije pečenja možete oblikovati u oblik koji želite. Stavite u pečnicu na 180 °C dok ne dobiju smeđu boju. Ohladite i vaši energetski zobeni kolačići su spremni.

P.S. u smjesu možete staviti i sušeno voće ukoliko vam odgovara

www.tolivealife.net

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Petra Terner
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)