Zeleni umak

recepti_bez_slike
2 dl majoneze 3 dag listova od špinata 2 stručka svježeg piretara režanj češnjaka žlica kiselog vrhnja kuhano jaje sol Priprema: Skuhajte listove špinata i nasjeckajte. Sasjeckajte vlasac, češnjak, listove piretara, peršin i jaje. Sastojke dodajte majonezi, umješajte vrhnje i promješajte. Umakom prelijte šparoge ili ga poslužite zasebno. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+258)
Naziv znam da ne zvuči primamljivo, ali je umak fantastičan. Moja baka ga najbolje sprema.

Sastojci:

  • 2 dl majoneze
  • 3 dag listova od špinata
  • 2 stručka svježeg piretara
  • režanj češnjaka
  • žlica kiselog vrhnja
  • kuhano jaje
  • sol

Priprema:

Skuhajte listove špinata i nasjeckajte. Sasjeckajte vlasac, češnjak, listove piretara, peršin i jaje. Sastojke dodajte majonezi, umješajte vrhnje i promješajte. Umakom prelijte šparoge ili ga poslužite zasebno.

Prosjek: 4 (+258)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)