Umak uz pečenje

recepti_bez_slike
2 veće crvene papirke 2,5 dl soka od pečenja 1 dl slatkog vrhnja 2 dag maslaca sol ljuta crvena mljevena paprika Priprema: Na početku operite i očistite papriku. Narežite ju na kockice, stavite pržiti da omekšaju. Zalijte ih sokom i pirjajte 10-tak minuta. Smrvite mikserom, dodajte vrnje, sol i mljevenu papriku. Sve zajedno prokuhajte i poslužite uz meso. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+291)
Ako vam se čini da je ručak "suh", pogotovo ako se radi o ostacima mesa od jučerašnjeg ručka, evo idealnog umaka koji baš fali da ručak bude savršen!

Sastojci:

  • 2 veće crvene papirke
  • 2,5 dl soka od pečenja
  • 1 dl slatkog vrhnja
  • 2 dag maslaca
  • sol
  • ljuta crvena mljevena paprika

Priprema:

Na početku operite i očistite papriku. Narežite ju na kockice, stavite pržiti da omekšaju. Zalijte ih sokom i pirjajte 10-tak minuta. Smrvite mikserom, dodajte vrnje, sol i mljevenu papriku. Sve zajedno prokuhajte i poslužite uz meso.
Prosjek: 4 (+291)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)