Umak od crnih ribiza

Autor: severm   (palac x 1295) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1/2 kg crnog ribize  20 dag šećera  0,5 l crnog vina  2 listića želatine ili žlica gustina  Priprema: Prokuhajte šećer i vino i dodajte očišćene ribize. Nastavite kuhati još 5 minuta. Dodajte 2 listića želatine ili malo škrobnog brašna zbog gustoće. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+895)
Ovo je umak koji se obično servira uz meso, toplo ili hladno.

Sastojci 

  • 1/2 kg crnog ribize 
  • 20 dag šećera 
  • 0,5 l crnog vina 
  • 2 listića želatine ili žlica gustina 

Priprema:

Prokuhajte šećer i vino i dodajte očišćene ribize. Nastavite kuhati još 5 minuta. Dodajte 2 listića želatine ili malo škrobnog brašna zbog gustoće.

Prosjek: 4 (+895)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)