Ukiseljene šparoge

Autor: Suzana Gleđ   (palac x 86702) |moji recepti

0
Iako sam u međuvremenu dobila alergijsku reakciju i sigurno ih više neću jesti,ipak ću s vama podijeliti ovaj recept.Vrlo je jednostavan i neobičan.Prije nekoliko godina sam ga našla u jednom časopisu,probala i ispostavio se punim pogotkom.
Recepti - 3 - slika

Šparoge oprati i izlomiti na komade.Skuhati ih u mješavini bijelog octa(1 l ) i voda (0,5 l ).Nakon 8 minuta kuhanja izvaditi ih,ocijediti i staviti na krpu ili kuhinjski papir da se dobro osuše.

Osušene šparoge složiti u staklenku i zaliti mješavinom običnog i maslinovog ulja,pola-pola.

Poslužiti kao i ukiseljene masline.

Prosjek: 5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Suzana Gleđ's

Šparoge ili sir?

2
Slika korisnika blabla's

Ukiseljene šparoge možete poslužiti i na tanjuru sa ovčjim sirom, tako sam pročitala, ali neću to probati!

3
Slika korisnika francisca's

A te šparoge se stvarno mogu jesti sirove, kuhane, pečene, pirjane, ukiseljene, kako tko voli!Odlična za dijabetičare