Pogačice od sira

Autor: Marija Ćurković   (palac x 572) |moji recepti

1
25 dag margarina 25 dag svježeg sira 25 – 30 dag brašna žličica soli Priprema: Raditi s hladnim sastojcima, umijesiti tijesto i ostaviti u frižideru 2-3 sata. Razvaljati na 0,5 cm i čašom vaditi pogačice. Premazati žumanjkom i peći cca 20 min na 180°C. Mogu se spajati po dvije - na jednu staviti punjenje od sira (ili drugo, po izboru), poklopiti drugom i spojiti krajeve vilicom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.7 (+3)
Jednostavno, a dobro
Pogačice od sira

Sastojci

  • 25 dag margarina
  • 25 dag svježeg sira
  • 25 – 30 dag brašna
  • žličica soli

Priprema:

Raditi s hladnim sastojcima, umijesiti tijesto i ostaviti u frižideru 2-3 sata. Razvaljati na 0,5 cm i čašom vaditi pogačice. Premazati žumanjkom i peći cca 20 min na 180°C. Mogu se spajati po dvije - na jednu staviti punjenje od sira (ili drugo, po izboru), poklopiti drugom i spojiti krajeve vilicom.

Prosjek: 3.7 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Viška's

Ovaj recept sam prvi put pronašla na jednoj stranici o trudnoći, hehe... Tražila sam nešto za trudnice, kad naišla na pogačice...ono što znam iz iskustva, jest da netreba pretjerivati s brašnom jer možemo dobiti samo kontra efekt.