Pečena jaja na oko

Autor: roda   (palac x 3822) |moji recepti

0
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

4 jaja maslac ili mast sol priprema: Pečena jaja narade se tako da se mast ili maslac ugriju, jaja se razbiju, stave na mast i posole. Mora se paziti da žumanjak ostane neoštećen. Jaja se peku tako dugo dok se bjelanjak ne zgruša. Jaja se mogu popapriti bijelim paprom. Za ovaj način pečenja jaja ima posebnih posuda s udubinama za svako jaje. Na svako jaje računa se 1/2 dag masti. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2.4 (+5)
Dečki, ovo je za vas. Ovo je za čisto preživljavanje, a ako želite impresionirati djevojku ili punicu, morat ćete naučiti nešto kompliciranije...
jaja na oko

Sastojci:

  • 4 jaja
  • maslac ili mast
  • sol

priprema:

Pečena jaja narade se tako da se mast ili maslac ugriju, jaja se razbiju, stave na mast i posole. Mora se paziti da žumanjak ostane neoštećen. Jaja se peku tako dugo dok se bjelanjak ne zgruša. Jaja se mogu popapriti bijelim paprom. Za ovaj način pečenja jaja ima posebnih posuda s udubinama za svako jaje. Na svako jaje računa se 1/2 dag masti.

Prosjek: 2.4 (+5)
Link izvora / potpis autora: fotografija: redakcija
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Keksići: valentinci - PROČITAJTE Uskrsna jaja - PROČITAJTE Žličnjaci od jetrica - PROČITAJTE Cicvara - PROČITAJTE Šape - PROČITAJTE