LOMBUL S POMIDORAMA I KADULJOM

Autor: dada   (palac x 4016) |moji recepti

0
recepti_bez_slike

U ulju odležani lombul, obložen senfom, narezati na fete debljine 1 prst (oko 1,5 cm).

U pećnici zagrijati ulje i na njega položiti fete lombula, posolti ih, posuti sitno mrvljenom kaduljom i opranom, na pola presječenom pomidorom. Poklopiti svaki komad lombula. Peći na vatri srednje jakosti oko 15 do 20 minuta.

Kad je lombul gotov, poslužiti ga s pečenim krumpirom.

Prosjek: 4 (+973)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Krumpir s mirisom ružmarina - PROČITAJTE Lagani kolač od kajsija/marelica - PROČITAJTE Šnicel našeh non - PROČITAJTE Brudet - PROČITAJTE Focaccia s maslinama - PROČITAJTE